Etusivu Armeka Engineering
Meistä Black Box Network Services
Asiakkaita Gutenberg-lehti
Palvelut Heidelberg Finland
Toimialat M. Järvi
Extranet Tuoteuutiset-lehdet
Yhteys  
   
   
   

 

 

•••

Kustannus Oy Lampila
Leiniläntie 86
52550 Hirvensalmi

Puh: 010 666 5350
Fax: 010 666 5359
Email: etunimi.sukunimi@lampila.fi

Kaupunkitoimisto:
Lammaslammentie 13, Vantaa

 

Sähköpostia toimistolle tästä

 

© 2010-2014 Kustannus Oy Lampila

Black Boxin julkaisuja

Tietoliikennerakenteiden toimittaja

Black Box Network Services on kansainvälinen, 142 maassa toimiva yritys, jonka valikoima käsittää valtavan määrän erilaisia tuotteita tieliikenteen perusrakenteiden toteuttamiseen ja ylläpitoon.

Pitkäaikaisen yhteistyösuhteen aikana olemme tehneet Black Boxille heidän ratkaisuistaan kertovia säännöllisesti ilmestyviä julkaisuja, Black Boxin asiakkaista kertovia artikkeleita ja julkaisuja sekä monipuolista lehdistötiedottamista.

Suomen yhtiön ohella olemme tuottaneet kansainväliselle yhtiölle erilaisia julkaisuja mm. Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Puerto Ricossa toimiville tytäryhtiöille.

•••

Jyrki Ala-Könni”Tekniikan ymmärtäminen on avain koko juttuun. Myös markkinoinnissa toimivilla pitää olla riittävä ymmärrys tekniikkaan, että viesti toimii. Jouko Lampila sisäisti heti yhteistyömme alussa melko monitahoisen tuote- ja palvelukokonaisuutemme. Hänelle ei tarvinnut ryhtyä opettamaan perusasioita.

Joukolla on myös erinomainen taito asettua loppukäyttäjän asemaan ja kiteyttää viestiin tuotteen tarjoamat todelliset edut. Samalla tavalla referenssijuttuja tehdessään hän osaa kysyä asiakkaalta juuri oikeat kysymykset, jolloin jutuista tulee luottamusta herättäviä. Suosittelen!”

Jyrki Ala-Könni, Country Manager, Black Box Finland

www.blackbox.fi