Etusivu Asiakaslehdet
Meistä Esitteet
Asiakkaita Artikkelit
Palvelut Tiedottaminen
Toimialat Käännökset
Extranet Valokuvaus
Yhteys Web-sivustot
  Ilmoitusmyynti
   
   

 

 

•••

Kustannus Oy Lampila
Leiniläntie 86
52550 Hirvensalmi

Puh: 010 666 5350
Fax: 010 666 5359
Email: etunimi.sukunimi@lampila.fi

Kaupunkitoimisto:
Lammaslammentie 13, Vantaa

 

Sähköpostia toimistolle tästä

 

© 2010-2014 Kustannus Oy Lampila

Asiakaslehtiä

Asiakaslehti on tehokas tiedotuskanava yrityksen asiakasviestinnässä

Sanonta suomalaisista lukijakansana pitää yhä paikkansa. Kansallisen Mediatutkimuksen mukaan lehtien lukeminen on edelleen kasvanut ja kasvu on suureksi osaksi kaupan asiakaslehtien ansiota.

Asiakaslehtiä luetaan laajasti. Keskimäärin kuluttaja lukee kuutta eri asiakaslehteä ja yritysasiakas viittä. Sisällön kiinnostavuudesta kertoo, että kaikista lukijoista kolme neljästä kertoo lukevansa asiakaslehtien sisällöstä vähintään puolet. Lehden lukuun käytetään keskimäärin 20-30 minuuttia aikaa, lehteä luetaan useammin kuin kerran ja osa niistä myös säilytetään.

Lehdet halutaan lukea paperilta rauhassa keskittyen, kuluttajalehdet kotona ja yrityslehdet työpaikalla. Vaikka asiakaslehdet on tuotettu niitä julkaisevien yritysten näkökulmasta, pidetään lehtien sisältöä luotettavana.

Asiakaslehdet lisäävät brandiuskollisuutta yli 30% ja asiakaslehtien lukijat suhtautuvat brandiin muita myönteisemmin. Valtaosa lukijoista kokee asiakaslehden vahvistavan asiakassuhdettaan ja aktivoivan heitä toimimaan.