Etusivu Asiakaslehdet
Meistä Esitteet
Asiakkaita Artikkelit
Palvelut Tiedottaminen
Toimialat Käännökset
Extranet Valokuvaus
Yhteys Web-sivustot
  Ilmoitusmyynti
   
   

 

 

•••

Kustannus Oy Lampila
Leiniläntie 86
52550 Hirvensalmi

Puh: 010 666 5350
Fax: 010 666 5359
Email: etunimi.sukunimi@lampila.fi

Kaupunkitoimisto:
Lammaslammentie 13, Vantaa

 

Sähköpostia toimistolle tästä

 

© 2010-2014 Kustannus Oy Lampila

web-sivuja

Jollet ole webissä, et ole olemassa

Näinhän se valitettavasti alkaa olla. Yrityksen web-sivut ovat kuin käyntikortti, joka pitää olla olemassa ja jonka jokainen vilkaisee. Web-sivuston ei tarvitse olla erityisen laaja tai näyttävä, jollei sen laajuus tai näyttävyys palvele yrityksen toimintaa. Mutta sivuston pitää olla asiallinen ja ajan tasalla – aivan kuten käyntikortin.

Osana yrityksen viestinnän kokonaissuunnittelua autamme joitakin asiakkaitamme myös heidän web-sivujensa suunnittelussa. Keskeisessä asemassa on aina yrityksen viesti, kohderyhmä ja tavoite. Käytännön toteutus on jäävuoren huippu, joka tehdään kokonaisuuden edellyttämällä tavalla ja tekniikalla.

Asiakaslehdellä saattaa olla oma web-sivustonsa, joka elää elämäänsä painetun lehden rinnalla. Web antaa monia mahdollisuuksia aitoon vuoropuheluun asiakkaiden kanssa. Se ei kuitenkaan toimi itsestään, vaan edellyttää aina toteutuksen mukaista panostusta julkaisijaltaan.

Sivuston optimointi hakukoneita varten, kävijäseuranta ja mahdollisen sähköisen mainonnan seuranta on aivan yhtä tärkeää kuin sivuston hyvä perussuunnittelu.

Tästä voit poiketa katsomaan Armeka Engineeringin ja Lietson sivuja:
www.armekaengineering.com
www.lietso.fi